Informacije o kampu

Novo izdanje Escape vokalnog kampa održaće se 18. d 22. septembra 2024. u Resortu „Kumovi konaci“, nedaleko od Banjaluke. U oazi ovog luksuzno opremljenog imanja, petodnevni vokalni kamp učesnicima će pružiti priliku da usavrše svoje pjevanje, upoznaju se sa osnovama songwriting-a, imaće priliku da rade na scenskom pokretu i performansu kao i na mentalnoj, fizičkoj i vokalnoj izdržljivosti.

Ovo ekskluzivno iskustvo je otvoreno za maksimalno 20 učesnika, pružajući priliku da zaronite u svet muzike uz individualni pristup.

Program je pažljivo osmišljen da bude edukativan i izazovan, a ujedno i opuštajući, pružajući idealno okruženje za resetovanje i napajanje novom energijom. Pridružite nam se i vratite se sa novim znanjem, unapređenim vještinama i potpuno osvježeni.

Prijave su otvorene do 08.septembra 2024. godine.

Cijena za učesnike iz BiH: 840,00 KM 

Cijena za učesnike iz cijelog regiona: 430 EUR

Jedinstvena promotivna ponuda - 10% popusta na prijave do 08.septembra

Šta cijena uključuje?

Cjelokupan petodnevni program vokalnog kampa podrazumijeva sve predviđene programske aktivnosti, rad sa mentorima i regionalnim muzičkim zvijezdama.

Učesnike kampa očekuju vrijedni PR pokloni i posebna nagrada za učesnika koji pokaže najveći progres tokom kampa.

Osvoji vrijednu nagradu – profesionalno snimanje cover-a za pjesmu po ličnom odabiru.

Učesnici kampa će tokom pet dana uživati u domaćoj, ukusnoj i raznovrsnoj hrani koja će im nahraniti nepce, ali i obezbijediti dovoljno energije za sve predstojeće aktivonsti i izazove.

Resort “Kumovi konaci” se nalazi nadomak Banjaluke i karakteriše ga domaćinska atmosfera, udoban i luksuzan smještaj, ukusna domaća hrana, mir i predivan  prirodni ambijent koji će pružiti priliku svakom učesniku za potpuni reset glasa, uma i tijela

Prirodni ambijent, u kojem je smješten resort, omogućiće svakom učesniku da izrazi svoj kreativni potencijal i istraži svoje vokalne mogućnosti.

Na završnom koncertu pomijeramo vlastite granice i pravimo spektakl. Biramo najbolji performans! Sa mikrofonom u ruci svaki učesnik će pokazati šta je naučio i to pred mentorima i ostalim učesnicima kampa.

Ne propustite svoju priliku da zasijate!

Prijava

Molimo Vas da popunite obrazac ispod sa ličnim podacima. Nakon što kliknete na ‘pošalji’, primićemo Vaše podatke i poslaćemo Vam sve neophodne informacije. Ako dođe do bilo kakvih problema prilikom slanja ovog obrasca, molimo Vas da nas kontaktirate na mejl vokalni.escapekamp@gmail.com