Informacije o kampu

Vokalni Escape Kamp sa Majom Manojlović prvi je ovog tipa na našim prostorima i održava se u idiličnom ambijentu Pecka Visitor centra od 25. do 29. oktobra.

Ovo ekskluzivno iskustvo je otvoreno za maksimalno 20 učesnika, pružajući priliku da zaronite u svet muzike uz individualni pristup.

Program je pažljivo osmišljen da bude edukativan i izazovan, a ujedno i opuštajući, pružajući idealno okruženje za resetovanje i napajanje novom energijom. Pridružite nam se i vratite se sa novim znanjem, unapređenim vještinama i potpuno osvježeni.

PRIJAVE SU OTVORENE DO 18. OKTOBRA

Cijena za učesnike iz BiH: 840,00 KM 

Cijena za učesnike iz cijelog regiona: 430 EUR

Jedinstvena promotivna ponuda - 10% popusta na prijave do 01.oktobra.

Šta cijena uključuje?

  • Noćenje u bungalovima koji imaju različite smještajne kapacitete. Bungalovi sadrže kuhinju, posuđe, grijanje, odvojene sobe za spavanje, posteljinu, kupatilo sa tuš – kabinom, terasu, sve neophodno za komfor savremenog putnika.


Smještaj u bungalovima je predviđen za 3 osobe.

  • Hrana na bazi domaće kuhinje uz pažljivu adaptaciju za osobe koje imaju poseban režim ishrane zbog zdravstvenih, kulturoloških ili bilo kojih drugih razloga.
  • Vokalni treninzi koji će podrazumijevati individualni i grupni način rada, a sve u skladu sa prethodnim stepenom znanja i vještinama pojedinaca. Specijalizovane vježbe će dovesti u balans tijelo i um, osloboditi glas i povezati svaku osobu sa sobom tako da ima kontrolu nad svojim instrumentom – glasom.
  • Ekstremni vokalni trening i pjevački poligon koji će biti ultimativni izazov za glas i tijelo. Pomoćiće vam da naučite kako da se nosite sa stresom i pritiskom, koji dolaze sa nastupima i performansom.Takođe, pomoći će vam u razvijanju izuzetne fizičke i vokalne izdržljivosti.
  • Časovi plesa i scenski pokret kroz koje ćete se osloboditi nelagode koja je jedan od najvećih neprijatelja kada je u pitanju izvođenje pjesama pred publikom.
  • Online edukacija koju će održati afirmisana umjetnica Sara Jo koja će učesnicima dati korisne savjete i podijeliti svoja iskustva koja se tiču nastupa, performansa i tretmana glasa.
  • Yoga te vrijeme za relaksaciju i opuštanje, koji imaju posebnu magiju u prirodnom ambijentu.
  • Izleti kroz koje ćete upoznati sve prirodne ljepote koje krije Pecka.
  • Posebno osmišljene zajedničke aktivnosti koje će pospješiti timski duh i dodatno razviti saradnju među učesnicima.
  • Finalni događaj na kojem će učesnici moći da pokažu svoj progres i predstave rezultate, uz posebno osmišljenu dodjelu priznanja.

Prijava

Molimo Vas da popunite obrazac ispod sa ličnim podacima. Nakon što kliknete na ‘pošalji’, primićemo Vaše podatke i poslaćemo Vam sve neophodne informacije. Ako dođe do bilo kakvih problema prilikom slanja ovog obrasca, molimo Vas da nas kontaktirate na mejl vokalni.escapekamp@gmail.com