Uslovi korištenja

Uslovi učešća i pravila za Vokalni Escape Kamp 2023

Dragi učesnici Vokalnog Escape kampa, koji organizuje Udruženje MaMa VOX iz Banja Luke (u daljem tekstu: Organizator kampa) u periodu od 25.10. do 29.10.2023. godine u Visitor centru Pecka, u nastavku teksta ćemo vas upoznati sa vašim pravima i obavezama koja proizilaze iz samog prijavljivanja na Vokalni Escape kamp.

Popunjavanjem obrasca za prijavu na Vokalni Escape kamp dobićete sve potrebne informacije za plaćanje istog, odnosno biće vam vidljiva skenirana uplatnica, koja je ispunjena sa potrebnim podacima. Uplatom ukupnog iznosa cijene kampa, koji možete izvršiti putem banke ili koristeći aplikaciju mobilnog bankarstva, smatra se da prihvatate i sljedeće uslove korišćenja usluge kako je navedeno u nastavku:


1. Učesnici Vokalnog Escape kampa se moraju pridržavati svih zakona koji važe za mjesto Pecka, opština Mrkonjić Grad (Republika Srpska), kao mjesta održavanja Vokalnog Escape Kampa i poštovati sva pravila o zdravlju i bezbijednosti koja važe za mjesto održavanja kampa kao i da se ponašaju s poštovanjem prema ostalim učesnicima kampa kao i Organizatorima kampa.

2. Učesnici kampa obavezuju se da sve informacije koje saznaju o drugim učesnicima kampa i informacije o njihovom ličnom i profesionalnom životu neće iznositi trećim licima, koja nisu bila učesnici kampa, niti ih iznositi u javnost, niti kroz digitalne i štampane medije, kao ni putem svih drugih vrsta društvenih mreža.

3. Učesnici kampa saglasani su da se snimci i fotografije na kojima se nalaze, objavljuju i prikazuju na društvenim mrežama, dok će u suprotnom naglasiti Organizatoru kampa da ne žele da se njihovi snimci i fotografije objavljuju na društvenim mrežama.

4. Učesnici kampa dužni su, ukoliko imaju bilo kakvih zdravstvenih problema, invaliditet ili imaju poseban režim ishrane (alergiju na neke namirnice i slično) za koje bi Organizator kampa trebao da zna, upoznati Organizatora kampa o tome prilikom samog prijavljivanja na kamp, popunjavanjem polja u Prijavi pod nazivom “posebne napomene u vezi sa prehranom” i “dodatne napomene”.

5. Organizator vokalnog kampa se oslobađa odgovornosti nastalih usljed vremenskih nepogoda, kao i svih vrsta povreda uzrokovanih, kako nepažnjom ili krivicom samog učesnika tako i drugih učesnika vokalnog kampa.

6. Organizator kampa nije odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu nastalu na bilo kojoj od aktivnosti vokalnog kampa. Učesnici kampa su odgovorni za sopstvenuu bezbijednost i dobrobit u svakom trenutku.

7. Učesnici kampa se moraju ponašati u skladu sa Zakonom. Konzumacija alkohola na bilo kom segmentu (dijelu) našeg programa je u potpunosti zabranjena. Neadekvatno i neredovno ponašanje neće biti tolerisano i može dovesti do isključenja prisustva učesnika kampa iz programa. U slučaju da Učesnik prekrši pravila i našteti dinamici rada, obavezan je platiti Organizatoru nastalu štetu u punom iznosu cijene koštanja kotizacije za učešće na Vokalnom Escape kampu.

8. Ako je neko od naših gostujućih domaćina ili trenera bolestan ili ne može da prisustvuje Vokalnom Escape kampu, Organizator kampa će se potruditi da ga zamijeni trenerom sa istim iskustvom, u zavisnosti od dozvoljenog vremenskog okvira. Međutim, ukoliko trener mora da otkaže zbog bolesti ili hitnog slučaja u veoma kratkom vremenskom periodu, učesnici kampa će dobiti istu količinu vremena za treniranje drugog trenera.

9. Učesnici kampa će biti pod konstantnim nadzorom kvalifikovanog tima.

10. Ukoliko učesnik kampa uplati kompletan iznos cijene potreban za učešće na Vokalnom Escape kampu ali zbog bolesti, povrede i drugih obaveza bude opravdano spriječen te ne bude u mogućnosti da prisustvujete kampu, dužan je da odmah o tome obavijesti Organizatora kampa na mail: vokalni.escapekamp@gmail.com, te u dogovoru sa Organizatorom kampa može refundirati cjelokupni uplaćeni iznos ili svoje mjesto pokloniti drugoj osobi ili ostaviti uplaćeni iznos za naredni kamp.

11. Ukoliko učesnik neblagovremeno i bez opravdanog razloga otkaže svoje učešće na Vokalnom Escape kampu, uplaćen iznos neće biti moguć za refundaciju.

12. Organizator kampa se obavezuje da će ispoštovati sve programske aktivnosti na način kako je to predviđeno u planu i programu kampa.

13. Organizator kampa će stajati na usluzi svim učesnicima kampa te biti dostupan za sva pitanja koja se tiču same teme kampa.

14. Organizator kampa zadržava pravo da otkaže ili pomjeri održavanje samog kampa za drugi datum iz opravdanih razloga, o čemu će svi učenici kampa biti blagovremeno obaviješteni.

15. U slučaju otkazivanja kampa, Organizator kampa će učesnicima vratiti puni iznos uplaćene cijene.

16. Organizator kampa je odredio 8 prijavljenih učesnika kampa, kao minimalan broj, dok je kao maksimalni broj, odredio 20 prijavljenih učesnika kampa.

17. Prijave na Vokalni Escape Kamp je moguće izvršti najkasnije do (srijede) 18.10.2023. godine, a nakon tog datuma dalje prijavljivanje na kamp će biti onemogućeno, o čemu će zainteresovani učesnici biti obaviješteni putem maila.

U Banjoj Luci,
dana 21.09.2023. godine